2022-01-07 14:00Blogginlägg

Mest klickade objekt under december månad

Vilka är de mest klickade annonserna under december? Varje månad publiceras hundratals annonser på Objektvision.se och det är alltid lika spännande att se vilka annonser som fått mest uppmärksamhet. Här är de lokaler, fastigheter och markområden som fått flest klick!

Lediga lokaler - topp 3 mest klickade

1. Farstagången 30, Farsta Centrum

I Farsta Centrum hittar vi månadens mest klickade lokal, Farstagången 30. Lokalen ligger på bottenplan och har en storlek på 409 kvm, så det finns gott om utrymme. Farsta Centrum besöks av många shoppare så inte undra på att annonsen blev så populär. 

2. Folkungagatan 98, Södermalm, Stockholm

Mitt på Södermalm, Folkungagatan 98,  finner vi denna spännande lokal. På övre plan finns 103 kvm butik och 21 kvm kontor. På nedre plan finns 57 kvm yta med stora skyltfönster och god exponering till förbipasserande. 

3. Alpvägen 2A, Mariehäll, Bromma

Fem minuters gångväg från Sundbybergs Centrum ligger Alpvägen 2A. Den här charmiga lokalen fick många klick under december månad. Kanske var det den öppna ytan och det stora ljusinsläppet som lockade.

Lediga fastigheter - topp 3 mest klickade

1. Ostermansgatan, Skillinge

För andra månaden i rad är Skillinge varv den mest klickade fastigheten. Här kan du låta fantasin skena iväg då du får tre fastigheter med en total tomtyta om ca 8 345 kvm. Här kan du njuta av en vacker utsikt och vindarna från havet alla dagar i veckan. När det är dags för lunch finns det flera restauranger i närheten och ett charmigt fiskrökeri.

2. Hallegatan 4, Brämaregården, Göteborg

Hallegatan 4 i Brämaregården, Göteborg hittar du två fastigheter omringade av härlig grönska. I ena fastigheten finns fyra lägenheter samt en lokal, och i den andra möjlighet att ha ytterligare fyra lägenheter. Perfekt för dig som vill investera i något större.

3. Eldsläckarevägen 9, Utmeland, Mora

I närheten av centrala Mora, på Eldsläckarevägen 9, ligger denna fina fastighet. Förutom huvudbyggnaden tillkommer ett större garage. Du får plats med fem räddningsfordon, två tvätthallar, källare, kallförråd och ett gym. Det ingår även en äldre byggnad som används för rökövningar. Fastigheterna ligger på en stor tomt.

Mark till salu - topp 3 mest klickade objekt

1. Landfjärden, Ösmo

Det mest klickade markområdet är beläget vid Landfjärden i vackra Ösmo. Här hittar du en yta om 50 000 kvm skogsmark för ett aktivt friluftsliv, på sidan av verksamheten. Planbesked finns för att bygga 15-20 lägenheter. Ett fantastiskt område där du kan njuta av frisk luft och ha nära till goda kommunikationer. 

2. Hjälsta Bälsunda, Bålsta, Örsundsbro

På andra plats hittar vi Hjälsta Bälsunda. Här finns det gott om utrymme för den som vill odla eller ha betesdjur. Marken utgörs av 3 ha skog, 4 ha åker/betesmark och 2 ha övrig mark. Ett fantastiskt fint naturområde som dessutom har ett förhandsbesked om att bygga en bostad.

3. Mindal 24, Vidbynäs, Nykvarn

Mindal 24 består av 5,77 ha mark, fördelat på två fastigheter. Perfekt mark för dig som vill ha en egen hästgård eller exploateringsfastighet. Tomten ligger vackert beläget intill Mindalssjön och ett stenkast från Vidbynäs Golfklubb.

Vill du se dina egna annonser här på månadens topplista? Då ska du läsa våra tips om hur du skriver en säljande annons!


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström