2021-07-07 12:09Blogginlägg

Mest klickade objekt under juni månad

Lediga lokaler - Topp tre mest klickade
1. Källarvägen 3B, Umeå

De nybyggda industrilokalerna i Klockarbäcken, Umeå har varit en stor hit under juni månad. Med en yta på hela 1455 kvm, en öppen planlösning samt att den ligger i ett snabbt växande industriområde är det inte konstigt att den är populär. Fastigheten är färdigställd och redo att flyttas in i, så passa på att kika nu innan det är för sent!

2. Gillbergagatan 28, Linköping

Med över 15 000 förbipasserande varje dag är den här 800 kvm stora lokalen i Linköping det perfekta stället att etablera sin verksamhet i. Endast ett stenkast från city och övriga verksamheter i Tornby, finns det stora nätverksmöjligheter och utrymme att växa. Ta dessutom vara på parkeringsmöjligheterna för både anställda och kunder.

3. Kabelverksgatan 19, Stockholm

Denna ljusa och rymliga lokal på Kabelverksgatan 19 i Älvsjö, med hörnläge mot huvudgatan, är perfekt för dig som vill öppna upp en mindre verksamhet i ett härligt område. Inbäddad mellan bostäder och kommersiella fastigheter, finns det redan en stor kundbas som passerar varje dag. Ta tillfället i akt med de stora exponeringsmöjligheterna och endast 10 minuter till Stockholm City.

Fastigheter - Topp tre mest klickade

1. Sjuntorpsvägen 15, Upphärad 

På Sjuntorpsvägen 15 i Upphärad hittar vi denna fina fastighet för dig som letar efter något större och samtidigt vill vara nära naturen. Kanske får vi se nästa e-handelsraket i Upphärad? Fastigheten har både fiber och en rejäl lastkaj, och när det är dags för lunch ligger ortens populära pizzeria runt hörnet.

2. Lövåsvägen 45, Stockholm

I Ulvsunda, Bromma hittar du ett stycke svensk historia, perfekt belägen mellan Stora Mossen och Abrahamsberg. Byggd 1913 och baserad på designen av arkitekten Gustav de Frummerie, är det röda tegelhuset med fyra inbyggda lägenheter en magisk pärla. Genomgripande renovering har redan genomförts, vilket innebär att huset kommer stå i minst 100 år till. Så det finns gott om tid för alla dina utvecklingsmöjligheter.

3. Sigtunagatan 12, Malmö

På Sigtunagatan 12 finner du denna hyresfastighet från 1935 med 22 lägenheter. Med lite kärlek finns det stora utvecklingsmöjligheter i denna fastighet, speciellt med tanke på läget! Placerad mellan Skånes Universitetssjukhus och Södervärnsskolan befinner du dig nära hjärtat av Malmö med allt vad city erbjuder.


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström