2021-04-28 10:57Blogginlägg

Vikten av bra bilder

Visste du att bildkvalitet ofta är mer avgörande i digitala köpbeslut än både informationsmängd och produktbeskrivning? Användare litar mer ofta på en bra bild än en lång text eller kundbetyg. Undersökning efter undersökning som vi har gjort visar att bra bilder alltid ligger i toppen av vad våra användare vill se mer av, men förändringen bland fastighetsägare är väldigt långsam jämfört med den privata bostadssektorn. 

Det vill vi ändra på! Därför erbjuder vi på Objektvision i samarbete med Objekt360 alla annonsörer möjligheten att enkelt få hjälp med att höja nivån på ert bildmaterial. En bra annons leder ofta till bättre exponering, fler intressenter och en snabbare uthyrningsprocess vilket i sin tur kan spara väldigt mycket pengar.

Alla tjänster i vårt erbjudande utförs av branschproffs som vet hur man förmedlar värdet med just din lokal eller fastighet.

Tjänst
Exempel
Inkluderas
Pris

Foto

Klicka här

Ca 5-10 foton

3 000 kr / lokal

Flygfoto

Klicka här

Ca 3-5 foton

 3 000 kr / lokal

Planritning

Klicka här

 2D-ritning

 650 kr / 250 kvm

E-styling

Klicka här

Anpassas

 5 300 kr / bild

 

Vill du se vad bra bilder kan göra för dina annonser? Gå in på https://www.objekt360.se/objektvision och läs mer om samarbetet och testa själv!

 

                                       

 


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström