2021-09-06 19:25Blogginlägg

Visste du att du kan hitta ledig mark på Objektvision?

Objektvision är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och fastigheter, men visste du att vi även har ett stort utbud av ledig mark? Just nu finns det över 300 annonser för ledig mark i Sverige.

I analysverktyget Objektvision Insights kan vi se att sökningar efter ledig mark ökat med två procent jämfört med föregående år, och antal klick per annons ökat med hela 27 procent.

 

Här är de annonser som är mest populära just nu:
1. Mindal 24, Vidbynäs, Nykvarn

Har du alltid drömt om att äga en egen hästgård? Nu har du chansen! I närheten av Vidbynäs Golfklubb i Nykvarns kommun ligger detta fina markområde om hela 5,77 HA. De två fastigheter som ingår ligger vackert beläget vid Mindals sjön.

 

2. Vrångsholmen 4, Fd Tanums Sommarland, Tanumshede

Populära Vrångholmen utanför Tanumshede lockade till många klick av spekulanter som letar efter något större att investera i. Förutom marken finns det en detaljplan om stugor, hotell och camping som ger totalt 390 boenden. Vidare planeras kajakuthyrning, ny brygganläggning för cirka 35 båtar, badstrand, kafé och mer.

 

3. Landfjärden, Nynäshamn

I Nynäshamn har du möjlighet att förvärva mark i premiumläge på hela 50 000 m². Här finns redan ett godkänt planbesked för 15-20 bostäder. Ett riktigt naturskönt område som ligger i närheten av Häringe-Hammersta Naturreservat som erbjuder fina vandringsområden och badmöjligheter.

Här hittar du hela vårt utbud av ledig mark just nu.


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström