2017-09-12 14:21Pressmeddelande

Nu blir det enklare att hitta lediga lokaler i Karlstadsregionen

null

Karlstadsregionen lanserar Objektvisions regionstjänst för företag som söker lediga lokaler, fastigheter till salu eller markobjekt. Syftet är att underlätta för både nyetableringar och växande företag och därmed bidra till en gynnsam näringslivsutveckling i hela Karlstadsregionen.

För många företag är rätt lokal till rätt pris helt avgörande för en expansion och möjligheten att nyanställa. Därför kan en fungerande marknad för kommersiella lokaler vara en motor som skapar fler arbetstillfällen. För att attrahera och behålla människor med hög kompetens vill Karlstadregionen skapa bra förutsättningar för näringslivet. Både etablerade och nya företag ska känna stöd och uppmuntran och genom en integrering av Objektvision hoppas regionen nu kunna underlätta för de som söker nya lokaler, mark eller kommersiella fastigheter.

Karlstadsregionen består av fem kommuner; Karlstad, Grums, Hammarön, Forshaga och Kil. Fastighetsmarknaden på samliga kommuners webbplatser drivs i samarbete med Objektvision, Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler, mark och fastigheter till salu. Samarbetet påbörjas den 1 september 2017 och lösningen finns att se här: www.grums.se/naringslivjobb/ledigalokalermark

Kontakt:

Peter Bergström, VD, Objektvision.se

073 331 03 88

peter.bergstrom@objektvision.se

Om Karlstadsregionen

Karlstadregionen består av fem kommuner; Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil. Kommunerna samarbetar inom etableringar, kommunikationer och marknadsföring för att Karlstadsregionen ska växa och utvecklas.

Om Objektvision

Objektvision.se är marknadsplatsen för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter till företag och mark. Objektvision samarbetar idag med hälften av Sveriges kommuner och grundades i Kalmar 1998. Företaget ingår sedan 2006 i den finska mediekoncernen Alma Media.

www.objektvision.se


Om Objektvision

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter, företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ägs sedan 2006 av den finska mediakoncernen Alma Media.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström