2017-07-03 08:35Pressmeddelande

Nu blir det enklare att hitta lediga lokaler i MalmöLundregionen

null

MalmöLundregionen lanserar Objektvisions regionstjänst för företag som söker lediga lokaler, fastigheter till salu eller markobjekt. Syftet är att underlätta för både nyetableringar och växande företag och därmed bidra till en gynnsam näringslivsutveckling i hela MalmöLundregionen.

För många företag är rätt lokal till rätt pris helt avgörande för en expansion och möjligheten att nyanställa. Därför kan en fungerande marknad för kommersiella lokaler vara en motor som skapar fler arbetstillfällen. MalmöLundregionen har en roll som tillväxtmotor i södra Sverige med många arbetstillfällen, globala huvudkontor och en stadigt växande befolkning. Kommunerna i regionen arbetar med att synliggöra alla kommuners företagare och det samlade näringslivets bidrag till samhället. Genom en integrering av Objektvision hoppas regionen nu kunna underlätta för både nyetableringar och växande företag som söker nya lokaler, mark eller kommersiella fastigheter.

Fastighetsmarknaden på MalmöLundregionens webbplats drivs i samarbete med Objektvision, Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler, mark och fastigheter till salu. Samarbetet påbörjas den 1 juli 2017 och lösningen finns att se här:MalmöLundregionen


Kontakt:

Jimmy Balmain Lehtinen, Projektledare, Objektvision.se

072 589 07 02

jimmy@objektvision.se

Om MalmöLundregionen

MalmöLundregionenär ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Eslöv, Höör, Kävlinge, Lomma, Lund, Malmö, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Tillsammans tar MalmöLundregionen fram övergripande strategier, lyfter upp hela regionens styrkor och bredd samt samarbetar i praktiska frågor.

www.malmolundregionen.se

Om Objektvision
Objektvision.se är marknadsplatsen för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter till företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ingår sedan 2006 i den finska mediekoncernen Alma Media.


Om Objektvision

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter, företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ägs sedan 2006 av den finska mediakoncernen Alma Media.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström