2021-04-13 07:00Pressmeddelande

Nu lanseras marknadsrapporten Objektvision Insights

Photo by Ren Ran on Unsplash
Photo by Ren Ran on Unsplash

STOCKHOLM - 13 april 2021 - Objektvision, Sveriges ledande marknadsplats för lokaler och fastigheter, lanserar marknadsrapporten Objektvision Insights, ett verktyg som gör det möjligt att följa branschens utveckling.

Med unik data från Objektvision, som visar utbud och efterfrågan på lokalmarknaden, ger marknadsrapporten Insights både köpare och säljare viktiga insikter om kontor, butiker, industrier/verkstäder och lager/logistik.

”Fastighetsbolag och mäklare har under en längre tid önskat ta del av vår data och därför har vi nu tagit fram Objektvision Insights,” säger Peter Bergström, vd på Objektvision. 

Med data från hela Sverige ger marknadsrapporten ett heltäckande beslutsunderlag samlat på ett ställe. Rapporten innehåller allt från ledig yta och antal sökningar till annonser och skräddarsydda jämförelser.

“Att få insikt i hur marknaden för lokaler förändras över tid är ett måste för våra kunder som vill vara i framkant. Med Objektvision Insights vill vi ge dem möjlighet att fatta bättre affärsbeslut baserat på data,” avslutar Peter Bergström.

Objektvision Insights kan beställas från den 13 april och finns då med data från årets första kvartal. Marknadsrapporten, som ges ut varje kvartal, riktar sig till fastighetsbolag, mäklare och andra intressenter som vill ha koll på lokalmarknaden.

Läs mer och beställ marknadsrapporten Objektvision Insights här: objektvision.se/marknadsrapport


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström