2017-05-03 13:30Pressmeddelande

Ny vd på Objektvision

Peter Bergström, tidigare bland annat Sverigechef på Retriever Sverige och affärsområdeschef på Microsoft, tar över som vd på fastighetssajten Objektvision.

Peter Bergström har en lång bakgrund inom digital kommunikation. Han grundade bland annat en digital mediebyrå, jobbade som affärsområdeschef för annonsfinansierade tjänster på Microsoft och som programdirektör på MTV med ansvar för att transformera plattformen till mobil och webb. Peter Bergström var också Sverigechef på analys- och bevakningsföretaget Retriever mellan 2013 och 1016.

‒ Fastighetsbranschen är ny för mig, så det ska bli spännande, men Objektvision är en renodlat digital tjänst och det är det jag har jobbat med under hela min karriär.

Objektvisions förra vd Ulf Magnusson gick till vd-posten på systerföretaget Alma Talent i höstas och har innehaft båda vd-posterna under en övergångsperiod. Nu tar Peter Bergström över rodret på Objektvision, men Ulf Magnusson behåller en plats i styrelsen.


‒ Objektvision har varit en digital tjänst sedan starten 1998 och Peter Bergström är precis rätt person att utveckla den till nästa nivå. Man behöver ett starkt användarfokus för att gå åt rätt håll, och det har Peter, säger Ulf Magnusson.

Peter Bergström, vd Objektvision
0733-31 03 88
peter.bergstrom@objektvision.se

Om Objektvision
Objektvision.se är marknadsplatsen för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter till företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ingår sedan 2006 i den finska mediekoncernen Alma Media.


Om Objektvision

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter, företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ägs sedan 2006 av den finska mediakoncernen Alma Media.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström