2018-08-16 10:07Pressmeddelande

Objektvision välkomnar fyra nya samarbeten; Uppsala, Jönköping, Hylte och Sävsjö kommun

null

Objektvision välkomnar fyra nya kommunsamarbeten; Uppsala, Jönköping, Hylte och Sävsjö. Syftet är att underlätta för både nyetableringar och växande företag och därmed bidra till en gynnsam näringslivsutveckling i kommunen. Kommunerna använder Objektvisions tjänst för företag som söker lediga lokaler, fastigheter till salu eller markobjekt. 

För många företag är rätt lokal till rätt pris helt avgörande för en expansion och möjligheten att nyanställa. Därför kan en fungerande marknad för kommersiella lokaler vara en motor som skapar fler arbetstillfällen. I en dynamisk och konkurrensutsatt miljö för etableringar är det viktigt för kommuner att enkelt kunna visa på de fördelar och möjligheter de erbjuder. Genom en integrering av Objektvisions tjänst hoppas man nu kunna underlätta för både nyetableringar och växande företag som söker nya lokaler, mark eller kommersiella fastigheter.

Att allt fler kommuner väljer oss innebär att vi ännu bättre och lättare kan hjälpa våra sökare i sin jakt på det ideala objektet för etablering, menar Lennart Svanberg som är Kommunansvarig på Objektvision. Vi hoppas kunna välkomna fler samarbeten med kommuner och regioner i höst!

Kontakt:

Lennart Svanberg

Kommunansvarig

+46724515205

lennart.svanberg@objektvision.se

Om Objektvision 

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler, mark och fastigheter till salu. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Objektvision samarbetar idag med hälften av Sveriges kommuner och grundades i Kalmar 1998. Företaget ingår sedan 2006 i den finska mediekoncernen Alma Media.


Om Objektvision

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter på internet. Genom Objektvision.se möts de som söker och de som erbjuder lokaler och fastigheter i Sverige. Här annonseras allt från lediga lokaler, kommersiella fastigheter, företag och mark. Objektvision grundades i Kalmar 1998 som systerföretag till Bovision. Företaget ägs sedan 2006 av den finska mediakoncernen Alma Media.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström