2021-05-05 10:40Blogginlägg

Mest klickade annonser under april

Vilka är de mest klickade annonserna under april? Varje månad publiceras hundratals annonser på Objektvision.se och det är alltid lika spännande att se vilka annonser som fått mest uppmärksamhet. Här är de lokaler och fastigheter som lockade till flest klick!
Lediga lokaler - Topp 3 mest klickade

1. Järngatan 19, Ingelsta, Norrköping

Den mest klickade lokalen under april månad hittar vi i Ingelsta handelsområde utanför Norrköping. Med en skylt på E4:an och en på 55:an har den möjlighet att exponeras för över 35.000 bilar varje dag. Lokalen, som har stora ytor för både personal och lager, har potential att bli områdets nästa stora attraktion för såväl lokalbefolkningen som förbisusande turister.

2. Arend Stykes väg 13, Söderhamn

På kajakavstånd till Bottenhavet ligger den här stora industrilokalen, som med sina sju portar och plats för både lager och verkstad enkelt kan anpassas till din nästa affärsidé. Varför inte starta en e-handelsbutik eller börja tillverka elbilar? När det är dags för lunch ligger bra restauranger på gångavstånd.

3. Birger Jarlsgatan 37 C, Limhamn, Malmö

På Birger Jarlsgatan i Limhamn ligger den här ljusa butikslokalen om 90+60 kvm. Med golv-till-tak fönster i tre väderstreck kan nästa verksamhet skylta till förbipasserande med spännande erbjudanden. Blomsterhandel, körskola, frisör eller annan verksamhet kommer att stortrivas här.

Fastigheter till salu - Topp 3 mest klickade 
1. Sländvägen 3, Älvsjö, Stockholm

Den mest klickade fastigheten under april månad är en bostadsfastighet i attraktiva Älvsjö. Fastigheten är i gott skick och har totalt 12 lägenheter. Med goda transportmöjligheter och närhet till Stockholms innerstad är detta ett perfekt förvaltningsobjekt, eller varför inte ombilda till bostadsrätter?

2. Narvavägen 55, Jönköping

Här finns chansen att förvärva ett hyreshus i Jönköping. Fastigheten är i fint skick och består av totalt sju lägenheter. Med vacker utsikt över Vättern och närhet till centrum är detta en möjlighet som lockade mångas intressen.

3. Andra Långgatan 9, GöteborgMed restaurang på bottenplan, kontor, personalrum, bostadsutrymmen samt gemensamma sällskapsytor fick denna fastighet många klick. Att den ligger i attraktiva stadsdelen Linné och har en pågående utredning om byggrätt gjorde nog också sitt. 

Vill du se dina egna annonser här på månadens topplista? Då ska du läsa våra tips på hur du skriver en säljande annons!

Följ utvecklingen med Objektvision Insights

Med vår marknadsrapport Objektvision Insights kan du enkelt följa utbud och efterfrågan på lokalmarknaden. Rapporten innehåller unik data från Objektvision.se och ger dig viktiga insikter om kontor, butiker, industrier/verkstäder och lager/logistik.


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström