2022-05-28 07:37Blogginlägg

Mest klickade objekt under april månad

Hall Medebys

Varje månad publiceras hundratals annonser på Objektvision.se och det är alltid lika spännande att se vilka annonser som fått mest uppmärksamhet. Här är de lokaler, fastigheter och markområden som fått flest klick under april!

Lediga lokaler - topp 3 mest klickade

1. Storås Industrigata 12B, Angered

Storås Industrigata

I södra delen av Angered, strax norr om Göteborg, ligger denna stora lagerlokal på hela 500 kvm som blev aprils mest klickade. I lokalen finns, utöver stora lagerutrymmen med 10 meters takhöjd, även fullt utrustat kontor med omklädningsrum, lunchrum, duschar och bastu. På några minuter är du ute på E6 eller E45 och detta är med andra ord en utmärkt logistiklokal på alla sätt!

2. Skjutbanevägen 11, Bettorp, Örebro

Skjutbanevägen

I norra Örebro, i mycket nära anslutning till E18, ligger denna lager/verkstadslokal med stort kontor. Med sin totaltyta på 260 kvm fördelat på två plan, stora vikport samt entresolplan är det den perfekta lokalen för dig som behöver kombinera effektivt kontorsarbete med verkstadsverksamhet och en smidig logistiklösning.

3. Brostugevägen 8, Dalenum, Lidingö

Brostugevägen

På natursköna Lidingö hittar vi denna kulturfastighet som knep månadens tredjeplacering. Med sin vackra exteriör och närhet till både idrottsplatser och Larsbergs brygga erbjuder lokalen stora möjligheter för den kreative entreprenören.

Lediga fastigheter - topp 3 mest klickade

1. Viktoriagatan 11, Landskrona

Viktoriagatan

I centrala Landskrona ligger denna välskötta hyresfastighet med fem lägenheter. Med boyta på totalt 323 kvm, samt källare är det en suverän fastighet för den engagerade hyresvärden. Att detta är månadens mest klickade fastighet är inte förvånande med tanke på dess läge och potential.

2. Spånehusvägen 97, Sorgenfri, Malmö

Spånehusvägen

En av de mest klickade annonserna under april månad är denna vackra tegelbyggnad i centrala Malmö. Fastigheten består av sex lägenheter och en restauranglokal, som alla är uthyrda i dagsläget. Fastigheten har även en lummig innergård, tvättstuga och källarförråd.

3. Hall Medebys 719, Hallshuk, Gotland

Hall Medebys

På tredje plats hittar vi denna gamla fyrvaktarbostad från slutet av 1800-talet. Fastigheten ligger på en 35 m hög klippa och har milsvidd utsikt. Den är smakfullt inredd med flera uppgraderingar, samtidigt som den genuina känslan bevarats. Kort och gott ett helt unikt boende, som inte går att finna någon annanstans.

Mark till salu - topp 3 mest klickade objekt

1. Storgatan, Infart Nora, Nora

Storgatan

Vill du bidra till att öka serviceutbudet i Nora, strax norr om Örebro och Karlskoga? Då är denna mark som kommunen nu upplåter, utmärkt! Precis vid västra infarten till Nora, nära riksväg 244, ligger detta markområde, som medger etablering av såväl detaljhandel och restaurang som kontor och verksamheter.

2. Ågestavägen 101, Ågesta / Högmora, Huddinge

Ågestavägen

På andra plats finner vi denna industritomt med lagakraftvunnen detaljplan. Tomten är cirka 13 500 kvm stor och är godkänd för flera olika typer av verksamheter. En spännande möjlighet för den som vill dra nytta av närheten till centrala Stockholm och goda kommunikationer.

3. Listonhillsvägen 13, Södertälje

Listonhillsvägen

Sist ut ligger detta markområde i nordöstra Södertälje. Området består av två fastigheter, där en är bebyggd med ett bostadshus och den andra är obebyggd men har bygglov. Totalarean på 2 858 kvm och närheten till E4/E20 innebär stora möjligheter för entreprenören som vill skapa något bestående.

Vill du se dina egna annonser här på månadens topplista? Då ska du läsa våra tips om hur du skriver en säljande annons!


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström