2021-06-03 07:30Blogginlägg

Mest klickade objekt under maj månad

Vilka är de mest klickade annonserna under maj? Varje månad publiceras hundratals annonser på Objektvision.se och det är alltid lika spännande att se vilka annonser som fått mest uppmärksamhet. Här är de lokaler och fastigheter som lockade till flest klick!

Lediga lokaler - Topp 3 mest klickade

1. Östra Hamngatan 46-48, Göteborg

Ett stenkast från Brunnsparken och Centralstationen i Göteborg ligger den här underbara hörnlokalen. Med sina stora skyltfönster i två väderstreck har kommande hyresgäst mycket stor potential att visa upp sitt utbud till alla förbipasserande shoppare.

2. Erstagatan 19, Stockholm

På Erstagatan hittar vi den här charmiga lokalen om 32 kvm. Via ingången från gatan välkomnas du med en rymlig planlösning, breda fönster och högt i tak. Fyll magen med god mat från de många restauranger och kaféer som finns i närområdet eller ta en promenad i Vitabergsparken. Här kan du verkligen låta dina kreativa tankar bli verklighet.

3. Urvädersgränd 8, Stockholm

På Urvädersgränd 8 på Södermalm kan du låta affärsidéerna koka och efteråt svalka av dig med en skön dusch. Belägen bredvid Mosebacke Torg, och endast fyra minuter från Slussen, är det inte så kaonstigt att den här kontorslokalen är riktigt populär. Med klassisk charm, fönster ut mot gatan och en härlig karisma så har den här pärlan på söder allt du behöver.

 

Lediga fastigheter - Topp 3 mest klickade

1. Gyllenkroksgatan 16, Göteborg

Gyllenekroksgatan 16 i Göteborg var den mest klickade fastigheten under maj månad. Tre fullt uthyrda bostadsfastigheter erbjuder en avslappnad hemmakänsla till sina boende. Fastigheten som har nära till det mesta erbjuder en tomtarea på hela 2078 kvm! Med andra ord finns det gott om utrymme för både en midsommarstång och dans i ring.

2. Hultasjögatan 4, Borås

I mysiga Hulta hittar du denna hyresfastighet på 264 kvm. Den är utrustad med totalt fyra renoverade lägenheter som är alla i fint skick samt nära till vackra naturområden. Fastigheten fick, med sin välklippta häck, många ögon på sig under maj månad.

3. Stockholmsvägen 10 A-B, Södertälje

I den här 1400 kvm hyresfastigheten ryms det hela 18 lägenheter, två lokaler samt nio hotellrum. En perfekt investering för entreprenören med stora visioner. Kanske är det ett framtida coworking kontor med närliggande bostäder för resande företagare?

Vill du se dina egna annonser här på månadens topplista? Då ska du läsa våra tips på hur du skriver en säljande annons!

Följ utvecklingen med Objektvision Insights

Med vår marknadsrapport Objektvision Insights kan du enkelt följa utbud och efterfrågan på lokalmarknaden. Rapporten innehåller unik data från Objektvision.se och ger dig viktiga insikter om kontor, coworking, butiker, industrier/verkstäder och lager/logistik.

 


Om Objektvision

Sedan 1998 har Objektvision.se varit Sveriges ledande marknadsplats för lediga lokaler, kommersiella fastigheter, mark och företag till salu. Objektvision.se marknadsför Sveriges utbud av kommersiella objekt och har cirka 50 000 unika besökare varje vecka. Objektvision hyr eller säljer inte några egna objekt, utan är den oberoende länken mellan annonsör och sökande.


Kontaktpersoner

Peter Bergström
VD
Peter Bergström